U kunt uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Voor het retourneren is het belangrijk om (indien mogelijk) het product in de originele verpakking terug te sturen, voldoende te frankeren en de factuur bij te sluiten. Meld altijd je retourzending online bij ons aan via het contactformulier. Ons magazijn beschikt niet over een afgiftebalie, daarom kan het pakket niet persoonlijk afgeleverd worden bij ons.

Kosten bij retourneren

Wanneer je een bestelling retourneert, betaal je zelf de retourkosten. Is er een defect of verkeerd product geleverd, dan betalen wij de retourkosten aan u terug.

Aansprakelijkheid

Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade/vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed. 

Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar je zending binnen 2 werkdagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 1 dag. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat.